ELS ANIMALS i LES PLANTES

Nois i noies,

Hem d’aprofitar aquests dies sense classes de Medi per revisar tot allò que hem treballat aquest curs (i el curs passat) sobre “ELS ANIMALS” i “LES PLANTES”. Heu de fer click a les imatges i fer les activitats dels 2 dossiers JClick.

Ja veureu que són exercicis interessants i divertits. Espero que us agradin!! *ATENCIÓ* Són dossiers llargs amb moltes activitats. Intenteu dedicar-hi com a mínim 5 sessions de 30 minuts. Si us sembla molta feina, podeu deixar sense resoldre els puzzles i les sopes de lletres. Però heu de fer totes les altres activitats. Quan acabeu, recordeu escriure un comentari amb el vostre nom que digui “DOSSIER D’ANIMALS FET” i “DOSSIER DE PLANTES FET”.

Vinga, tothom a treballar!!! :-)

ANIMALS esquelets

PLANTES

THE VEGETABLE GARDEN!

  • OUR VEGETABLES, YUMMY, YUMMY!

“PETITS POLÍTICS”

Presentació dels diferents partits polítics i les seves propostes electorals.

  • VISITA A L'AJUNTAMENT

EL POBLE

Els nens i les nenes de 3r curs fan un projecte d’investigació sobre Sant Vicenç de Montalt. Primerament van pensar quines coses saben del seu poble. Després van escriure un llistat amb totes les coses que volien aprendre i van fer una votació per decidir les qüestions més interessants. Per últim, van distribuir els temes en diferents grups de recerca.

A continuació podeu veure la presentació de la recerca del grup de l’Abril, en Ramon, en Mohamed i la Sheila sobre la fauna del nostre bosc.

També la presentació de la recerca del grup d’en Toni Coll, en Toni Cárdenas, la Tanja i la Meritxell sobre les festes i els menjars típics.

Per últim la presentació de la Carla, en Guillem i l’Emma sobre les funcions de la policia municipal.

Molt bona feina!! :-)